U posebnoj suradnji Police lifestyle brenda, u vlasništvu grupe De Rigo i Lewisa Hamiltona, peterostrukog svjetskog prvaka Formule 1 ™, moda i motori ponovno su udružili svoje resurse utjelovljujući koncept brzine i dizajna što je rezultiralo Hamiltonovom prvom kolekcijom naočala. Odražavajući pilotski stil i duh brenda Police, svaki se model ističe svojim snažnim i prepoznatljivim dizajnom koji ujedinjuje elemente klasičnog i retro stila nadahnutim modno osviještenim trendovima. Posebna pozornost se posvetila izboru materijala, poput bio acetata zbog svoje održivosti te titanu i gumi  zbog svoje učinkovitosti.

 „Stvaranje ove kolekcije u suradnji s brendom Police bilo je nevjerojatno iskustvo. Osjećao sam se izuzetno motiviranim i počašćenim što mogu učiti od izvanrednih dizajnera. Ovo je moje prvo iskustvo vezano uz dizajniranje naočala. Posebno me zadivila posvećenost detaljima. Suradnjama poput ovih dugujem uspjeh u karijeri, kojima pomičem vlastite granice, bez straha od prihvaćanja onog što me čini drugačijim“, rekao je Lewis Hamilton.

Kolekcija ‘Police X Lewis Hamilton’ kombinira klasične i retro inspirirane oblike s najsuvremenijim trendovima, stvarajući modele snažnog i ikoničnog dizajna – savršene i u skladu s likom ovog peterostrukog svjetskog prvaka Formule 1 ™. Tanke linije u kreacijama modela predstavljaju najprepoznatljiviji dekorativni element u kolekciji, koji uz Lewis Hamilton Panther logo, čini prepoznatljivo obilježje koje krasi sve modele. Modele iz kolekciji prati elegantna personalizirana futrola od crne koža sa zlatnim baršunastim interijerom za sportsku masku SPLA28 te zlatni baršun s crnom unutrašnjošću za sve ostale modele. Kolekcija od ukupno 10 modela „Police x Lewis Hamilton“ sadrži 7 sunčanih i 3 dioptrijska okvira.

„Prava ikona F1 ™ i svijeta mode, Lewis Hamilton koristi naočale kao jedan od svojih prepoznatljivih modnih dodataka. Bio je izuzetno oduševljen kad smo ga pozvali da u suradnji s brendom Police stvori svoju prvu kolekciju naočala“, dodaje Enrico Furlan, kreativni direktor De Rigo Vision-a. „Ova zbirka nosi ne samo njegov potpis, već ponajviše njegov nepogrešiv stil i vrijednosti koje savršeno odražavaju stil i suštinu brenda Police. Posebno smo ponosni na ovu kolekciju koja je osmišljena u suradnji s Lewisom Hamiltonom. Bila nam je čast raditi s F1 ™ prvakom, a posebno su nas oduševile njegova pažnja prema detaljima i osjetljivost važnih pitanja poput održivosti, na koju je stavljao poseban naglasak tijekom kreativnog procesa.”

Police je i službeni dobavljač ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport u kojemu su partnerski trkači te cijeli tim ambasadori ovog brenda sunčanih i dioptrijskih naočala.