2016. godine CHANEL je osmislio novi mat efekt i kreirao ROUGE ALLURE INK, mat tekuću boju za usne, jedinstvenu te vrste. Tintu meku poput baršuna, iznimno ugodnu, intenzivne i svijetle boje. Savršeno sljubljen s usnama, ROUGE ALLURE INK na njima je ostavljao svoj elegantan i šik trag te promovirao novi način nošenja ruža za usne. Danas, CHANEL pomiče granice izazovnosti mat efekta i boje i predstavlja ROUGE ALLURE INK FUSION, prvu dugotrajnu ultra mat tekuću boju za usne koja proizvodi trenutačan utisak neizbrisivog šarma

Izuzetna ugodnost, ultimativna dubina, nepogrešiva postojanost… ROUGE ALLURE INK FUSION je tekuća boja za usne nove generacije koja se trenutačno stapa s usnama na kojima ostavlja svoj trag i stvara izazovni utisak. Premaz poput druge kože s intenzivnom, ultra mat bojom koja ostaje netaknuta tijekom cijelog dana za osjećaj bestežinske ugodnosti.

TINTA KOJA SE STAPA S USNAMA

Njezina fluidna tekstura, pažljiva mješavina polimera i gela, klizi preko usana poput svilenog, nevjerojatno finog vela, ujedno mekog i otpornog na razmazivanje. Obogaćena mekim uljima, odmah se stapa s usnama bez osjećaja da nosite makeup.

MATIRANOST DOVEDENA DO KRAJNOSTI

Prvi dojmovi mogu vas zavesti. U kremastoj teksturi kriju se neprimjetne matirajuće silikatne mikro-perlice koje u dodiru s usnama proizvode baršunasti učinak. Rezultat je ultra-mat završni rezultat makeupa bez odsutpanja od mekoće ili ugodnosti.

NOVI INTENZITET BOJE

Živahna, intenzivna i duboka… Svaka nijansa otkriva svu svoju snagu na usnama s velikom koncentracijom ultra-finih pigmenata. Da bi sačuvala tu blistavostj, formula sadrži antioksidacijsku kombinaciju sapan-drveta i vitamina E. Meke, svilenkaste i zaštićene, usne su ispunjene blistavom, dubokom i intenzivnom bojom.

NEPOGREŠIVA 

Vodootporna tekstura savršeno se prilagođava prirodnom micanju usana i pruža nevjerojatno ujednačen završni rezultat, krajnju ugodnost i besprijekornu postojanost tijekom 8 sati*. Mat efekt i boja ostaju netaknuti i izražavaju sav svoj intenzitet, iz sata u sat.

PREOBLIKOVANI KLASIK

ROUGE ALLURE INK preoblikovan je da pošalje jasnu poruku o ROUGE ALLURE INK FUSION: rezultat makeupa jedinstvene elegancije i iznimnog intenziteta. Njegova tuba od zamagljenog stakla zatvara se mat crnom kapicom. Oblikovan u Kući CHANEL, njegov aplikator također posjeduje novi oblik i pjenasti materijal. Zakrivljeni, izdužen i oštrijeg vrha, precizno prati oblik usana, a pritom ih ne otežava, za meko i ugodno nanošenje.

Sofisticiran izbor, širok i raznolik, koji istražuje svaki izraz boje, od najprirodnijeg do najizazovnijeg: 12 nijansi za stvaranje snažnog utiska koje možete pronaći u galeriji.