S Les Beiges kao ultimativnim utjelovljenjem francuske ljepote, make-up postaje intuitivan i nepretenciozan. Spontano poljepšava kožu i ukrašava je s minimalnom sofisticiranosti. Koža slobodno diše, a ten sjaji zdravim sjajem

Svake sezone Chanel linija Les Beiges proširuje se kako bi mogli naglasiti ono najbolje na vama tijekom cijele godine. Ove godine, otkriva novu podlogu koja savršeno oponaša osjećaj gole kože s prirodnim, blistavim završnim rezultatom. Tekuća podloga stapa se s kožom, nema viška pigmenata, te svakodnevno otkriva smireni ten – onakav za koji se čini da je moguć jedino u vrijeme opuštajućeg odmora. 

Preciznom kombinacijom ultra-finih pigmenata, čimbenika koji odražavaju svjetlost, hidratantnih sredstava i zaštitnog aktivnog sastojka, ona svakodnevno otkriva svjež i odmoran ten s profinjeno satenastim blistavim sjajem. Jednostavno i elegantno, lice je poljepšano s prirodnom sofisticiranošću koja traje 12 sati.

Za postizanje te idealne, svježe i blistave kože nakon odmora, LES BEIGES kombinira hidratantna sredstva sa zaštitnim aktivnim sastojkom. Obogaćena glicerinom na biljnoj bazi ona pruža udobnost i hidraciju tijekom cijelog dana, ali također iz dana u dan. 

flash!

Chanel je razvio paletu od 35 nijansi kako bi poboljšao prirodni ton kože žena. Svaka nijansa dolazi u nekoliko podtonova za izbor prilagođen željenoj nijansi tena. “B” nijanse, što označavaju Beige, za ujednačenu  kožu s efektom ton preko tona, dok su “BD” nijanse, oznaka za Beige Doré (zlatno bež), za toplije tonove kože sa svijetlim svjetlucanjem, te “BR” nijanse, oznaka za Beige Rosé (ružičasto bež), pružaju svježi ružičasti efekt.