Kada je riječ o Netflixu, većina nas misli na sate koje provedimo zavaljeni na kauču, gledajući omiljene serije i filmove. No, što ako vam kažemo da Netflix sada donosi taj doživljaj iz ekrana i u vaš tanjur? 

Da, dobro ste pročitali! Netflix uskoro otvora restoran koji će posluživati jela iz njihovih popularnih kulinarskih serija.

Kada gledate te sve primamljive kulinarske serije i filmove, nije neuobičajeno da osjetite glad ili znatiželju prema jelima koje protagonisti jedu pred vašim očima. Pa, Netflix je odlučio iskoristiti tu čežnju i pretvoriti je u stvarnost.

Pop-up restoran pod nazivom “Netflix Bites” smjestio se u Los Angelesu i nudi priliku da kušate neka od najpoznatijih jela koja ste vidjeli na ekranu.

“Netflix već nudi širok izbor emisija o hrani, od dokumentaraca do natjecateljskih emisija. Sada, s “Netflix Bites”, želimo stvoriti osobno iskustvo u kojem obožavatelji mogu zaroniti u svoje omiljene kulinarske emisije. Radujemo se suradnji s izvanrednim kuharima koji će oživjeti tu viziju i donijeti nam niz ukusnih jelovnika”, rekao je Josh Simon, potpredsjednik odjela za potrošačke proizvode u Netflixu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NETFLIX BITES (@netflixbites)

Netflix Bites otvorit će svoja vrata 30. lipnja, ali imajte na umu da će restoran biti otvoren samo dva tjedna. Tijekom tog vremena, svi zainteresirani će imati priliku kušati jela nekih od najpoznatijih kuhara koji su se pojavili u Netflixovim emisijama. 

Od Dominique Crenn iz “Chef’s Table” do Nadiye Hussain iz “Nadiya Bakes”, od Ann Kim iz “Chef’s Table: Pizza” do Rodney Scotta iz “Chef’s Table: BBQ” – jedno je sigurno, neće nedostajati raznolikosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NETFLIX BITES (@netflixbites)

Međutim, gosti restorana vrlo vjerojatno neće sresti poznate kuhare u samom restoranu. Netflixovi kuhari samo pružaju recepte, dok se jela pripremaju od strane potpuno drugačijeg tima (koji ostaje anoniman) na samoj lokaciji.

No, i bez obzira na tu sitnu “manu” zamislite samo kako biste se osjećali dok uživate u finom obroku koji ste zapravo vidjeli na ekranu. Možete doživjeti pravu kulinarsku avanturu i istovremeno se osjećati kao da ste dio svoje omiljene emisije. To je prilika koja se ne propušta i zbog koje sada silno želimo u Los Angeles!