Izaberite paletu boja koja vas opisuje. Ponesite ju gdje god išli.

Paleta boja inspirirana Parizom i Marakešom, dvama ikonskim gradovima ukorijenjenim u nasljedstvo kuće YSL Beauté – otkrijte nove YSL Couture Colour Clutch palete: dvije palete sjenila za oči odjevene u ševron uzorak sa završnim efektom kože. Izuzetno uzbudljiva, paleta sadrži određenu selekciju deset pigmentiranih boja koje je kreirao Tom Pecheux, u beskompromisnom pakiranju – poput clutch torbice za sjenila. Dvije palete koje predstavljaju igru iznimno pigmentiranih tekstura – od satenskih do blještavih, s metalik efektom i mat sa šljokicama; paleta donosi neočekivanu harmoniju boja, te nepresušan izvor kombinacija za izražen pogled. Zaigrajte se s bojama i stvorite zapanjujući izgled.

Paleta za Pariz 

Dom kuće YSL Beauté, Grad svjetla ima izniman utjecaj na sve prolaznike svojih blještavih ulica. U čast Parizu, stvoreno je deset nijansi sjenila – metalik srebrne, bakrene, brončane, satenske roze s upečatljivim nijansama žute, mat ljubičaste i iznimne crne. Srebne, bakrene i žute nijanse s lijeve strane palete blistaju poput Eiffelovog tornja – blistava srebrna ili osvjetljujuća žuta tijekom noći, ili sjajna verzija “željezne” strukture tijekom dana.

Varijacija četiri nijanse ružičaste, od nježne bež ružičaste do tamne ružičaste s desne strane palete, nadahnuće su boja koje se mogu vidjeti na pierre de taille, nebu iznad Haussmann građevinama tijekom “Zlatnog sata” u Parizu. Ljubičasta nijansa koja se nalazi u središtu palate dolazi iz prve jesenske kolekcije šminke Tom Pecheux-a, Yconic Purple, u kombinaciji s beskompromisnom intenzivnom crnom. Usudite se isprobati beskonačne kombinacije.

Magičnost Marakeša (limitirana edicija)

Reflektirajući unikatnu kombinaciju intenzivnosti i topline, lijeva strana palete podsjeća na vrtove Majorelle, svijet nebesko plavih i tirkiznih nijansi. Desna strana palete prikazuje toplinu tržnica začinima, okupanim jantarnim, narančastim i rozim tonovima, poput zalaska sunca iznad krovova. U središtu se nalaze tamna siva i bijela kako bi naglasile i intenzivirale izgled.

Nijanse i teksture koje donose nepresušan izvor kombinacija boja za očaravajući, sofisticiran ili dramatičan izgled. Miješajte metalik boje sa satenskim, blještave mat sa sjajnim; upečatljive i ekstremne boje, za žene koje su odvažne.

flash!

Paleta dolazi u iznimno  cool  pakiranju The Couture Colour Clutch koje možete ponijeti sa sobom; za ženu koja želi imati svoja sjenila svakodnevno pri ruci. Ševron efekt i kutijica odjevena u efekt kože, s ikonskim zlatnim logom Cassandre predstavlja iznimnu eleganciju koju ćete rado nositi sa sobom. A kako bi vam što prije stigla u ruke, možete ju pokušati osvojiti u božićnom giveawayu. Zaigrajte ga na našem Facebook ili Instagram profilu.