Zanosan voćni svjež orijentalan mirisni trag s magnetskim šarmom. To je novi miris iz Guerlaina. 

Pet generacija Guerlain parfumera pomno istražuje svijet u potrazi za dragocjenim sirovim sastojcima, a na kreiranju ovog blistavog Eau de Parfuma, udružili su se Thierry Wasser i Delphine Jelk. Stvorili su Mon Guerlain Sparkling Bouquet koji ujedinjuje slasno pjenušav akord kruške s esencijalnim duhom lavande i vanilije, čineći blistavi voćni svježi orijentalni parfemski trag te je pravi manifest današnje ženstvenosti. Višestrana žena, snažna, slobodna i senzualna koju je utjelovila Angelina Jolie.

Miris je predstavljen u bočici “quadrilobé” koja nudi kontrast između snage čvrstih linija i senzualnosti oblina, poput odjeka višestrukih aspekata ženstvenosti. Luksuzna staklena bočica dolazi sa svjetlucavim srebrnim prstenom koji je ovog puta osmišljen i opasan oko vrata čepa, kako bi obliku četverolista dao izgled dragocjenog dragulja.

Sa Sparkling Bouquetom, Mon Guerlain nastavlja s istraživanjem višestrukih aspekata ženstvenosti uz odu pozitivnosti. Slavi aura žene čiji osmijeh može zablistati svijet.

flash!

Za kraj odlične vijesti – Grazia vam u suradnji s Guerlainom poklanja ovaj neodoljivi miris, a kako biste ga osvojili, za početak trebate posjetiti naš Instagram profil, ili samo kliknuti ovdje. Tamo ćete pronaći sva pravila i uvjete!