Nekoliko serija koje, ako još niste, morate otkriti u lipnju

 

Možda ste ih već sve pogledali, no možda i niste. Ovdje je nekoliko serija koje svakako zaslužuju vašu pažnju. Ustvari, krajnje je vrijeme da ih pogledat

Lipanj – mjesec kada znamo da su godišnji odmori na vidiku i nadamo se provesti ih odmarajući. Ako do sada niste uhvatili vremena za sve one serije o kojima ljudi pričaju, slijedi popis onih koje svakako morate pogledati već ovog mjeseca.

2. sezona Big Little Lies

Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Zoe Kravitz, Alexandrer Skarsgard – ako vam nije dovoljno, ovo je samo dio glumačke ekipe jedne od najhvaljenijih serija u posljednje vrijeme. Prva sezona prošla je odlično, s nizom pohvala i iako je druga bila pod upitnikom, ona stiže već ovog mjeseca, na sreću brojnih obožavatelja. Uloga Meryl Streep jedna je od najočekivanijih.

5. sezona Black Mirrora

Stižu tri nove epizode uznemirujućeg Black Mirrora, a u jednoj od njih pojavljuje se i Miley Cyrus. Sva tri trailera već su vani, naravno ako ne volite spoilere, ne morate ih pogledati. Možemo samo reći da su očekivanja velika, a ako još niste pogledali nijednu, dobro je za znati kako je ovo jedna od onih serija na koju ćete se navući na prvu ili ne.

3. sezona The Handmaid’s Tale

Nagrađena Emmyjem, The Handmaid’s Tale definitivno je jedna od iščekivanijih ovog mjeseca. Uloga Lydije koja je preživjela napad Emily vraća se, tako da će se glumica Ann Dowd vratiti u ovoj sezoni.

2. sezona serije Dark

Preporuka za ovu seriju je da ju ne gledate prije spavanja. Radnja se odvija u izmišljenom njemačkom gradu Winden, a prati misteriozne nestanke djece kroz tri razdoblja. Ova serija nastala je kao njemački odgovor na poznatu Stranger Things, tako da ako ste voljeli nju, voljet ćete i Dark.

Foto: Getty Images, Instagram