ZKM-ov Tit Andronik od kritičara je proglašen kazališnim događajem sezone i najboljom predstavom u 2018., a ako ste ga propustili, imate priliku ovu predstavu ponovno pogledati 12. i 13. veljače!

Komad je režirao Igor Vuk Torbica, mlada regionalna kazališna zvijezda,  a za režiju predstave Tit Andronik Williama Shakespearea dobio je i Nagradu hrvatskog glumišta 2018. za najbolje redateljsko dramsko ostvarenje. Nagradu Gavella 2018. za najbolju mušku ulogu dobio je Rakan Rushaidat za interpretaciju Arona u predstavi Tit Andronik. Predstava je privukala veliku pozornost javnosti – i to ne samo zbog snažna naslova – imena rimskog vojskovođe iza kojeg se kriju velika odlučnost i neslomljivost – nego ponajprije jer je mladi redatelj Torbica ponudio suvremeno i aktualno čitanje ove Shakespearove tragedije koje je lišeno uzvišenosti i patetike, a pokazuje da se zlo nije promijenilo nego je samo poprimilo drugo obličje.

Glume: Sreten Mokrović, Katarina Bistrović Darvaš, Rakan Rushaidat, Mia Melcher, Petar Leventić, Adrian Pezdirc, Dado Ćosić,Vedran Živolić,Frano Mašković, Jasmin Telalović, Milivoj Beader