U srcu Pariza, u predivnom Palais Royalu, Alexandre Mattiussi je stvorio pravu zimsku čaroliju. S blagdanskim raspoloženjem u zraku, francuski modni brend Ami odlučio je iznenaditi svijet otvaranjem prvog klizališta ikad viđenog unutar ovog povijesnog mjesta.

Iako je otvoreno tek desetak dana, ovo klizalište postalo je pravi epicentar radosti i zabave, privlačeći kako domaće ljude tako i znatiželjne turiste. Ono što ga čini posebnim? Pa, osim što je potpuno besplatan, Ami je odlučio unaprijediti klizališno iskustvo do maksimuma. 

Tako će se, dok kližete, oko vas prostirati dekor inspiriran posebnom Ami kolekcijom stvorenim upravo za blagdansku sezonu. Svjetlucave barijere i bajkovita svjetla stvaraju pravu modno klizališnu sliku koja će vam sigurno ostati urezana u sjećanju. 

I kao šlag na tortu, otvoren je i prvi Ami Café smješten unutar rustične planinske kuće. Sada posjetitelji mogu, ne samo klizati, već i objedovati u stil. Kao što i priliči modnom brendu koji nikada ne radi polovično, Ami je u otvorio i ekskluzivni pop-up butik nedaleko od klizališta i čuvenog muzeja Louvre.

U njemu je moguće pronaći posebnu svečanu capsule kolekciju koja uključuje Ami dodatke, torbice i odjeću. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fashion concierge (@your.dream.buyer)

Ova prava zimska bajka dostupna je nažalost još samo nekoliko dana, točnije, do posljednjeg dana prosinca. 

Dakle, ako posljednje dane godine provodite u Parizu, imate priliku klizati na, po nama i najromantičnijem klizalištu, ali i zaviriti u modni raj Ami brenda te pronaći savršeni blagdanski komad. 

 

Foto: AMI PARIS