Večernji izlasci, kao i neka svečana događanja zahtijevaju nešto glamurozniji outfit koji ćete najlakše postići ako odaberete dobar komad naušnica, s kojima ćete odmah dobiti željeni ‘wow’ efekt.
U trendu su veliki statement komadi, ali i decentne sitne naušnice u obliku zvijezda, kakve smo pronašli u Argentumu, jer takvi modeli će uvijek biti elegantni i davati dozu ženstvenosti. Interesantne ringove smo našli u Zaksu, Bershki i Onlyju, a zanimljivu verziju ima i h&m koji je u dizajn zlatnih ringova dodao i sitne crne kamenčiće, koje naušnicama daju dozu dekadencije.

(Anne Hathaway na 76-im Golden Globe Awards/Getty Images)

U Stradivariusu smo pronašli velike viseće geometrizirane naušnice, koje su trenutno jako trendy, dok smo u Zari naišli na model koji je inspiriran bogatim Egiptom. Parfois u svojoj ponudi također ima model naušnica inspiriran Orijentom, ali ove naušnice dolaze kao spoj minimalizma i prirode u obliku geometriziranog lotosovog cvijeta. Dobrim dizajnom se može pohvaliti i Liu Jo, koji ima minimalističke ali elegantne viseće naušnice koje se sastoje od manjih ringova i visećih metalnih resa. Izbor je stvarno velik, i teško smo se odlučili za top 9, a u galeriji pronađite naš izbor najljepših naušnica s kojima ćete postići wow efekt.