Vjerojatno ste potpuno opskrbljeni svim najnovijim kremama za lice, ali što je s jednim od najboljih losiona za tijelo? Donosimo popis omiljenih proizvoda

Osim zaštite od sunca, hidratantna krema za tijelo je nedvojbeno najvažniji element svake rutine njege kože. Ovlaživač ne samo da vraća vodu u vašu kožu, već zadržava i vodu koju već imate kako biste je zaštitili. No koliko god se trudimo, njega kože često završava na predjelu vrata.

No u posljednje vrijeme o važnosti bodycarea počelo se sve više pričati, i to do te mjere da brojne beauty entuzijastice govore da je bodycare novi skincare. Kako je vaša koža najveći organ u vašem tijelu, kojem je potrebna voda, ne čudi da je i ostatak tijela dobio svoju pažnju.

maslac za tijelo the body shop

Kako najlakše potaknuti ostatak tijela na akciju hidratacije? Nanesite omiljeni losion koji je formuliran s hranjivim sastojcima koji poboljšavaju vaš tip kože da izgleda i osjeća se najbolje. Uz hidrataciju, neki od najboljih sastojaka su hijaluronska kiselina i dodaci poput glicerina, ceramida i ulja dobivenih iz kokosa, badema, avokada ili jojobe. Također, potražite formule koje sadrže antioksidanse koji se bore protiv slobodnih radikala poput vitamina B, C ili E.

Neovisno o tome želite li losion za tijelo, bogati maslac ili lagano suho ulje, popisali smo proizvode s kojima ćete zaštititi svoju kožu i opremiti je odličnim alatima za borbu protiv ove šušmuraste jeseni!