Trebate zabavan novi glazbeni podcast za slušanje? “Best Song Ever” podcast glazbenice Charlie XCX mogao bi biti baš ono što vam treba

Volimo podcaste, i to poprilično, a s nama se slaže velika količina obožavatelja raznih žanrova. Kad se tu još spoji i glazba, ali i zvijezde – čini se da su to neki sastojci koji jamče uspjeh. Novi podcast popularne britanske glazbenice ima upravo to, a želi se koncentrirati na playliste koje najčešće slušamo kad smo u određenom moodu. A tko će joj pomoći? Pa evo, već su najavili poznatog glazbenog producenta Marka Ronsona.

Koja melodija može zauvijek promijeniti vaše raspoloženje ili vas podignuti da preživite prerano ustajanje? Najbolja pjesma za prekid veze ili druškanje prije izlaska? Da je koncept dobar svjedoči i činjenica da se podcast emitira u sklopu popularnog BBC Sounds, koji rijetko fulaju s kvalitetnom ponudom.

U svakoj epizodi Charli XCX i njezini gosti pripremit će svoju “ultimativnu playlistu” odgovaranjem na upite kako bi saznali koja je najbolja pjesma za sve različite situacije i životne faze. Od najboljih pjesama do odlaska u shopping, do pjesama koje će ‘jamčiti’ romantični susret, Charli gura svoje goste u dublje razgovore, otkrivajući nikad čuvene anegdote, sjećanja i emocije koje dolaze uz njihove ‘Najbolje pjesme ikad’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

“Razlog zbog kojeg sam htjela raditi ovaj podcast je taj što volim razgovarati s ljudima i volim istraživati ​​emocionalnu vezu koju svaka osoba može imati s glazbom”, rekla je pjevačica u priopćenju za javnost. “Pjesme koje zvučno prate određene trenutke u životu mogu dramatično pojačati i utjecati na trenutak pa sam htjela istražiti koji su to trenuci i pjesme s nekim od mojih omiljenih kreativnih ljudi”, dodala je pjevačica novog singla “Good Ones”.

Prva epizoda serije započela je s kolegom pop ikonom Christine and The Queens, koja je podijelila svoje izbore za najbolje pjesme za šetnju Parizom po kiši, zaljubljivanje i plakanje pod tušem. Ostali gosti do sada su bili legendarni producent Mark Ronson, glumica serije “Euphoria” Barbie Ferreira te spisateljica i komičarka Ziwe. Svakako, dajte priliku!

 

Foto:  Noam Galai/Getty Images Entertainment via Getty Images