Ovih dana završava promotivna akcija na ulaznice za Nacionalni park Krka. Svi koji ne stignu do kraja travnja uloviti snižene ulaznice za 25% imat će još jedan dan za popravni.

Naime, već tradicionalno, Praznik rada odnosno 1. svibnja u NP „Krka „obilježava se besplatnim ulaznom za sve domaće i strane individualne posjetitelje. Ulaz je slobodan na sve lokalitete parka, i baš to je razlog brojnim posjetiteljima da produženi vikend provedu u Šibensko-kninskoj županiji. Inače, sezonske cijene ulaznica za NP „Krka“ nisu se mijenjale od 2018. godine, a otada su uložena znatna sredstva u infrastrukturu i povećanje sadržaja za posjećivanje. Primjerice, realizirana je nabava električnih brodova, otvoren je moderni interpretacijsko-edukacijski i volonterski centar Eko kampus Krka u Puljanima u sklopu kojeg su uređeni i otvoreni Laboratorij prirode, Hram prirode, Hostel Titius, Arheološka zbirka, igrališta za djecu…, a uređene su nove poučno-pješačke staze i biciklističke rute. Uz prekrasnu prirodu, unapređenje lokaliteta razlog je da posjetite jedan od omiljenih hrvatskih nacionalnih parkova.

Također, nedavno je na konferenciji za medije najavljeno da su za sezonu 2023. pripremljena brojna iznenađenja i pogodnosti za posjetitelje, i to kroz cijelu godinu. Za više informacija svakako pratite službenu web stranicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jay Charvet (@jay.charvet)

Foto: NP Krka