Već smo vam pisali o ovom brendu iz Srbije koji je pravo utjelovljenje i sinonim coolnessa i easy chica. A sad su plasirali model kaputa koji se strelovitom  brzinom lansirao među naše neodoljive favorite sezone

Ono po čemu se brend Jelene Đokić izdvojio jako brzo na regionalnoj sceni jest to što se kod nje mogu pronaći oni odjevni komadi koji jednostavno odišu bezvremenskim chicom. To je Jeleni pri pokretanju brenda i bilo na umu – Mom’s Pants je zamišljen kao svojevrsni hommage majčinim ormarima i neprocjenjivom i vremenski univerzalnom blagu koji se znao skrivati unutra. 

Mom'S Pants kaput

Uz to, ponudu karakterizira visoka razina kvalitete, ručni rad, malo komada. U Mom’s Pants ponudi pronaći ćete idealne komade za svoju capsule kolekciju – one hlače koje pašu jednostavno na na sve, dobar t-shirt, genijalni blejzer.

Mom’s Pants kaput naš je neodoljivi komad mjeseca

Sada nam na primjer donosi jedan pravi statement komad – oversized kaput koji će bez sumnje trajati godinama. Može se uklopiti u bilo koji odjevni stil, a iako je to redundantno već spominjati, ne vidimo niti prepreke u građi i godinama osobe koja ga nosi. 

Mom'S Pants kaput

“Statement piece koji asocira na sofisticiranost, čistoću, sneg, zimu, modni ukus. Prednost maksi kaputa je što se odlično kombinuje sa jeansom, pantalonama širokih nogavicama, ali i dugim haljinama, tako da ćete sigurni smo brzo uočiti sve njegove prednosti. Pogotovo u trenutku kada žurite i treba vam ekspresna stilizacija outfita.” kažu iz Mom’s Pants, a mi se ne možemo više složiti! Love!

Ponudu istražite ovdje, a možete ih zapratiti ovdje.