Dokaz da je najljepša imamo u tome što se netom vratila prošli tjedan nakon što je bila rasprodana! Zato, trk, klik, ako je želite uloviti u svoju ljetnu garderobu

Designer Store Krug je mala oaza lijepih, minimalističkih, jednostavnih dizajnerskih komada s potpisom Chics on Chic, Little Wonder i Krug Store. Jedno je od mjesta koja svakako preporučujemo posjetiti ovo ljeta ako ćete se naći u Splitu, ali ne obećajemo da će vas ova Naked čokoladna haljina tamo i dočekati s obzirom na potražnju. Predivno naglašavajući obline, ova haljina napravljena je i od materijala koji vam daje aspolutno samopouzdanje.

Naked haljine izrađene su od finog micromodala koji hladi i olakšava pravilnu izmjenu zraka izmeđ tijela i okoliša. Taj visokokvalitetni materijal ima divan osjećaj na koži, prilagođava se vašem tijelu s lakoćom a opet s pedantnošću koja nam daje osjećaj opuštenosti – neće vas opterećivati na koži ljeti, naglasit će sve što želite da se naglasi, a sakriti sve što vas ograničava kako biste uživali u brunchu ili izlasku, jer kroj ove haljine, stvoren je baš za sve! Cijena je 122 eura, a možete je kupiti ovdje.