Luksuzni talijanski brend Miu Miu nedavno je izbacio svoju blagdansku kolekciju, koja, moramo priznati, nudi neke sjajne statement komade koje ćemo nositi, ne samo tijekom Božića, već i kasnije.

Iako smo navikli u blagdanskim modnim kampanjama vidjeti mnoštvo šljokica, Miu Miu je odlučio promijeniti pravila igre i u svojoj kolekciji koristiti tvid, traper i kožu kao glavne aktere.

Osim toga, komadi koje je ovaj talijanski velikan prezentirao nisu “tradicionalno” crvene boje, već prevladavaju neutralnije nijanse poput trapera, crne i nude, ali naravno, uz dodatak zlatne i srebrne koje ipak daju tu blagdansku notu. Upravo ovaj odabir čini se kao pun pogodak, koji daje komadima nove kolekcije dugovječnost i nosivost, ne samo u blagdanskom razdoblju, već i tijekom ostalih mjeseci.

Indigo plava traper jaknica ukrala je naše srce zbog svoje jednostavnosti i bezvremenosti, no ono što joj daje posebnu blagdansku notu je velvet materijal koji je idealan za ovo zimsko razdoblje. 

A tek onaj plavi kompletić pletene plave polo majice i suknje? Savršeni miks sportskog looka s daškom party segmenta koji rub od perja na majici daje cijeloj kombinaciji.

Ni modni dodaci ove holiday kolekcije nisu razočarali. Bezvremenska crna ili smeđa torbica i šilterica koji savršeno upotpunjuju svaki outfit naš su favorit. A nismo ostali ravnodušni ni na ove jednostavne, minimalističke zlatne naušnice s logom brenda koje nose posebnu dozu sofisticiranosti i romantične blagdanske atmosfere.

Ova kampanja samo je potvrdila nedavno izvješće Lysta prema kojemu je Miu Miu rangirana kao modna marka broj jedan za treći kvartal.

 

Foto: Miu Miu