Kad je riječ o božićnim pripremama, oni strastveni pobornici blagdanskog raspoloženja već polako zaokupljaju misli pripremama. Naravno, za sve ovisnike o šalicama (uključujući i mene) ovo je idealna prilika za obnoviti kolekciju.

A kada govorimo o unikatnom dizajnu šalica koji će nam unijeti blagdanski duh u svaki gutljaj omiljenog toplog napitka, na pamet nam pada ChiaCups brend.

ChiaCups uskoro otvara svoj prvi coffee bar & shop, a dok s nestrpljenjem iščekujemo otvorenje, ovaj brend keramike nas je potpuno osvojio svojom božićnom kolekcijom šalica koje izgledaju jednako sjajno koliko su i funkcionalne.

Svaka šalica ove blagdanske kolekcije nosi pečat maštovitosti i pažljivog dizajna, stvarajući pravu malu oazu blagdanskog uživanja.

Već sad sanjarimo o tome kako ćemo uživati u jutarnjoj kavi uz šalicu s motivima zimskih pejzaža. A tek kako će izgledati naš stol za blagdanski doručak s kompletnom kolekcijom – to je prizor koji jedva čekamo doživjeti.

Ova blagdanska kolekcija sastoji se od dvanaest različitih, no jednako šarmantnih dizajna, za koje ćete morati izdvojiti 34 eura.

Mi već  sada planiramo pokupovati cijelu kolekciju i stvoriti vlastitu malu blagdansku bajku kod kuće. Jer kad su u pitanju šalice, po nama, nikad nije rano za malo blagdanske čarolije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filipa Sorko (@chiacups.studio)

Božićnu kolekciju ChiaCups Studija možete pogledati i naručiti putem službenog webshopa.

 

Foto: ChiaCups