Omiljeno mjesto Splićanki za vrhunski second hand i vintage modni odabir od svog je otvorenja, tamo sredinom 2020., bila Mishka Boutique.

Ova jedinstvena splitska modna adresa sada se gasi u svom fizičkom obliku, odnosno neće više postojati na adresi Domovinskog rata 44 već postaje isključivo online shop te mijenja format poslovanja. U pripremi je izrada web stranice kako bi se oformio i službeni webshop, a do tada se narudžbe vrše putem inboxa društvenih stranica (Facebook i Instagram). Dobra stvar je što ćete sada moći naručivati iz cijele Hrvatske. Njezina vlasnica Sandra, koju ste imali prilike upoznati ovdje, i dalje je optimistična te najavljuje novo doba za Mishku i njezine odlične vintage komade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mishka 🌸 (@mishka__boutique)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mishka 🌸 (@mishka__boutique)

„Vjerujem da ćemo se u tome snaći. Svi koji su bili u dućančiću ili naručivali online znaju da su komadi uvijek očuvani, često i nekorišteni, da su čisti, ispeglani, spremni. Eventualni nedostatci će biti navedeni, baš kao što je bilo i dosad. Opisi artikla će sada biti širi, konkretniji, a uz opis će biti navedene i mjere, kako biste lakše procijenile hoće li vam nešto odgovarati. Za sva, bilo kakva, dodatna pitanja o artiklu ili dodatne fotografije, budite slobodne javiti se u inbox.“