Da hrvatski brendovi idu ukorak, a ponekad i ispred svjetskih trendova u području modne ekologije i održivosti, dokazuje Miret – brend tenisica o kojem smo već pisali, a koji nas je ponovno oduševio novom kolekcijom inspiriranom šumom

Četvrta kolekcija ovog ekološki usmjerenog brenda zove se Forest Dark II. Nastala je u čast simbiotičkog odnosa čovjeka i šume, a inspirirana je našim gustim šumama bukve, jele i smreke. U kolekciji postoje šest niskih i tri visoka modela, a opet dolaze u zanimljivim kombinacijama boja.

miret tenisice

miret tenisice

Možete birati između nekoliko nijansi zelene, smeđe, plave i naše omiljene – sive.  Svi modeli dobili su ime prema određenom tipu drveća, pa se tako u kolekciji može pronaći bor, tisa ili kesten.

miret tenisice

 

miret tenisice

miret tenisice

Ove 97 % prirodne tenisice izrađene su na etički način od sedam biljaka i posebne novozelandske vune. Sigurne su za okoliš i lagane, a opet dovoljno čvrste da nas zaštite jer su napravljene kako bi trajale. Pružit će toplinu u nadolazećim hladnijim mjesecima, a istovremeno osigurati jedinstveni stil pa svakako provjerite ponudu na službenom webshopu.

Foto: Miret