Michelle Obama dobiva emisiju na Netflixu koja nam stiže u ožujku. Ona će biti glavna zvijezda i izvršna producentica, a tematski ju je namijenila najmlađima. Zato će se zvati “Waffles+Mochi”.

Kolege u emisiji će joj biti simpatične lutke pod imenom Waffles i Mochi, a obraćat će se najmlađima s idejom da im prenese radost kuhanja kod kuće umjesto konzumiranja gotove hrane kakvoj smo često skloni. Obama će glumiti vlasnicu supermarketa nasuprot Wafflesa i Mochija, koji su iz Zemlje smrznute hrane. Emisiju je opisala ovim riječima “kao urnebesnu, toplu i jednostavno čarobnu predstavu”. Michelle i Barack Obama su među izvršnim producentima, a još su 2018. potpisali ugovor o produkciji serija i filmova za Netflix. Rezultati su uključili i naslov “Becoming”, dokumentarni film iz 2020. koji se temelji na popularnoj autobiografiji Michelle Obame.

Michelle će u emisiji “Waffles + Mochi” pomagati lutkama kojima je dosadilo jesti sladoled i sanjaju da postanu kuhari. Vođeni svojim čarobnim letećim kolicima za kupovinu, putovat će svijetom kako bi probali različitu domaću hranu pripremljenu ukusno i kod kuće. Ovim povodom također je izjavila: “Voljela bih samo da su ‘Waffles + Mochi’ postojali dok su moje kćeri odrastale jer je to vrsta programa koju je zabavno gledati zajedno kao obitelj, a roditeljima daje mir znajući da će njihova djeco naučiti nešto novo.”

Foto: Getty Images