Iako često djeluje da poznati koriste nedostupne proizvode, iznenadilo nas je čuti da model koristi kao dio skincare rutine i ovaj proizvod dostupan u Hrvatskoj

Ashley Graham, poznati supermodel u središtu je pozornosti posljednjih mjeseci zbog svoje trudnoće (i to blizanaca), no ono što mi uvijek zapazimo kad svoje obožavatelje upoznaje s detaljima svojeg dana je to da ima vidljivo zdravu i sjajnu kožu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

 

Nedavno je u intervjuu za The Cut otkrila kojim proizvodima to može zahvaliti, a među njima smo pronašli i micelarnu vodu Bioderma Sensibio H2O, koju vole brojne skincare entuzijastice.

Bioderma Sensibio H2O

Riječ je o proizvodu koji ima izvrsna svojstva čišćenja i uklanjanja šminke za osjetljivu kožu, a sprječava i prodiranje onečišćenja koja bi mogla pogoršati osjetljivost kože. Prema brendu,  uklanja 99 posto šminke i 98 posto finih čestica. Formulirana je s fiziološkim pH od oko 5,5 i visoko pročišćenom vodom farmaceutske kvalitete te poštuje biološku ravnotežu kože. Stoga ne čudi da je jedna od najppodavanijih micelarnih vodica za čišćenje. 

Ako ste planirali uvesti micelarnu vodu u svoju rutinu, ova ima našu (očito i Ashleyinu) preporuku, no nemojte zaboraviti isprati je nakon čišćenja lica – korak koji mnogi zaborave, čak i ako ne piše na bočici. 

 

Foto: Dia Dipasupli / Getty Images Entertainment via Getty Images