MBR Hyaluron maska je intenzivno hidrirajuća, hranjiva i učvršćujuća kremasta maska s djelovanjem protiv bora. Učinkovito pojačava hidraciju za blistav ten

Ne možemo promijeniti svoju biologiju ni zaustaviti proces starenja, ali s ispravnom njegom kože možemo se suprotstaviti neizbježnim učincima vremena i učiniti ih manje uočljivima.

To je cilj linije proizvoda MBR BioChange®. Ovaj moderan i vrlo učinkovit koncept njege znanstveno je i pouzdano rješenje za obnovu ispijene i umorne kože, za poticanje obnavljanja i oživljavanje funkcija samih stanica kože

Kako bi vaša koža izgledala i osjećala se što je moguće bolje, treba je hidrirati. A jedan od najjednostavnijih načina za to je hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina (HA) prirodni je glikozaminoglikan koji se nalazi u vezivnom tkivu tijela. Ona je glavna sastavnica koja vašoj koži daje strukturu i odgovorna je za vaš popunjen i hidriran izgled. Zašto je hijaluronska kiselina tako čarobna? Prije svega, može vezati do 1000 puta više vode od svoje težine! Drugim riječima, djeluje kao humektant i zadržava molekule vode na površini kože da bi ona bila lijepa i hidrirana. Osim što pruža vrlo učinkovitu hidraciju, nekoliko istraživanja je također otkrilo da je jako dobra i za zacjeljivanje rana.

MBR Hyaluron maska

MBR Hyaluron Mask je intenzivno hidrirajuća, hranjiva i učvršćujuća kremasta maska s djelovanjem protiv bora. Učinkovito pojačava hidraciju za blistav ten.

  • Intenzivno vlaži i popunjava kožu.
  • Pruža trenutačno vidljiv učinak protiv bora.
  • Znatno poboljšava površinsku strukturu kože.
  • Poboljšava elastičnost kože.
  • Djeluje protuupalno.

Nanosi se po potrebi, za trenutačno vidljiv učinak osvježenja. Nakon čišćenja i pripreme, masku obilno nanesite na lice i vrat. Izbjegavajte područje oko očiju. Masku ostavite da djeluje oko 20 minuta. Uklonite mlakom vodom ili blazinicom te nanesite odgovarajuću završnu njegu MBR ovisno o ciljanom rezultatu njege.

Aktivni sastojci:

hijaluronska kiselina, visokomolekularna hijaluronska kiselina, niskomolekularna hijaluronska kiselina, FILMEXEL® Lifting Factor, Pentavitin®, Thalassin 2G, ulje makadamije, bademovo ulje, abesinsko  ulje, arganovo ulje.

MBR® – Medical Beauty Research – je cjelovita, vrlo učinkovita i svestrana linija proizvoda za njegu kože lica i tijela, posvećena ljepoti koja ne stari. Sam naziv brenda sažima njegovu filozofiju: njega kože na granici medicine počinje tamo gdje prestaje normalna njega kože. 

S više od dva desetljeća iskustva, općenito se smatra „svetim gralom“ njege kože. U formulama su upotrijebljeni najsnažniji, najčišći i najučinkovitiji sastojci, posve bez mineralnih ulja, parabena, polietilen-glikola (PEG), ftalata i umjetnih mirisa. Posebno razvijene linije proizvoda i uravnotežene metode tretmana prilagođene su individualnim potrebama kože i pružaju optimalan i dugoročan pristup, zaštitu i njegu kože u svim njezinim stanjima. Svatko može pronaći proizvod za sebe, bez obzira na dob ili potrebe kože.