Marks & Spencer kupci hvale torbu za rame od £25 koja izgleda jako slično Pradinoj verziji.

Omiljeni trgovac poznat je po nizu proizvoda “inspiriranih” dizajnerskim, uključujući rasprodanu torbu Celine od 3100 funti za 35 funti koja je sada ponovno na zalihama. Ovaj put trgovac je uskladio estetiku mini torbice od mekane nappa kože u krem boji koja u originalnoj verziji košta oko 2.000 eura. .

No sada na web stranici Marks & Spencer postoji njezin maltene dupe od 30-ak eura koji ima prosječnu ocjenu 4/5 od zadovoljnih kupaca. Dolazi u četiri različite boje uključujući krem, crnu, narančastu i zelenu.

Online, potpuni opis torbe glasi: “Sa svojim jednostavnim i elegantnim stilom, ova torba od umjetne kože čini bezvremenski izbor. Kopča se patentnim zatvaračem i ima unutarnje džepove s patentnim zatvaračem i klizne džepove za sigurno spremanje manjih predmeta.”

 

Obje torbe imaju zakrivljeni dizajn na vrhu s patentnim zatvaračem. Iako Prada verzija ima srebrni patentni zatvarač umjesto zlatnog kao M&S verzija, te nešto deblju ručku i zdepastiju formu obje izgledaju slično u smislu stila. Naravno, nedostaje kvaliteta i potpis Prada torbe ali ovo je zanimljiva alternativa dizajnerskoj verziji za one koji nemaju 2.000 eura viška.