Knjiga “The Subtle Art of Not Giving a F*ck”  instantno je postala bestseler 2016. godine! Razgrabljena je odmah čim je objavljena, a tijekom prve godine prodaje prodano je čak dva milijuna primjeraka. Zauzela je prvo mjesto na bestseller listi New York Timesa i još uvijek je u prvih deset najprodavanijih knjiga, šest godine nakon što je objavljena. Prevedena je na 65 jezika, čak i ruski, iako je knjigu zabranio Putin osobno!

The Subtle Art of Not Giving a F*ck

“The Subtle Art of Not Giving a F*ck” donosi novi pristup osobnom razvoju; kako sam autor kaže: “Život nije rješavanje problema, on je traženje boljih problema.” Ne trebamo se bojati i izbjegavati neuspjeh, već biti bolji u njemu. Ne trebamo znati sve, već se trebamo osjećati ugodno kada i ne znamo. “The Subtle Art of Not Giving a F*ck” potiče i uči čitetelje kako prihvatiti nesavršenosti života, prestati se gristi i nositi krivnju te ozbiljno shvaćati samo onih nekoliko stvari koje su toga stvarno vrijedne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Subtle Art Of Not Giving A F*ck (@subtleartmovie)

I sada je autor knjige Mark Manson objavio da knjiga postaje film, i sudeći prema traileru, zabavan film! Od 4. siječnja je film dostupan za gledanje, on demand i u odabranim kinima. Predlažem da ga čim prije pogledate, znam da ja hoću, knjigu sam ionako “progutala” u jednom danu.

Fotografije: @bookswithaartika, @SubtleArtMovie