Kreativna scena u Hrvatskoj ne staje sa super projektima, a ovo je još jedan od njih. Marinski Heartmades i Ayelen  udružili su snage u izradi unikatnih prstena koji će se svidjeti onima koji traže posebnost i one-of-a-kind nakit

Već se neko vrijeme divimo Marinski Heartmades keramičkim proizvodima, od kojih bismo izdvojili ultra popularne šalice, a tu su i vaze, broševi, ukrasi za kosu, naušnice i, ono čemu se sve više veselimo, kuglice za bor. Sada ipak u prvi plan stižu sasvim posebni, kako ih kreatorice nazivaju, vilenjački prsteni.

marinski heartmades ayelen creations prsten

marinski heartmades ayelen creations prsten

Keramički kamenčići na svakom od prstena ručno su oblikovani i bojani, a zatim izrađeni od strane Martine koja stoji iza brenda Ayelen. Svaki komad radi se po mjeri, što znači da je prije narudžbe potrebno izmjeriti prst. Kako to napraviti, objašnjeno je na web stranici, gdje se ovaj unikatan nakit može i naručiti.

marinski_heartmades keramički prsteni

Kod svake se narudžbe, također, može birati i metal od kojeg će prsten biti izrađen. Tako je u ponudi srebro ili zlatni mesing. Svaki prsten dolazi u 6 opcija, ovisno o metalu i obliku kamena. Okrugli, ovalni ili onaj u obliku suze, izbor je na vama.

marinski heartmades ayelen creations prstenje

marinski heartmades ayelen creations prsteni

Osvježavajuće i nježne boje kamenčića u kombinaciji s modernim metalima osigurat će jedinstven izgled nakita za koji se sa sigurnošću može reći da je samo vaš. Stiže sezona darivanja, pa, ako znate mjere, odlična ideja za poklon najdražima ljudima, ali i – sebi.

Foto: Marinski Heartmades