Foto: Sanjin Kaštelan

Nakon fizičkog izbivanja, koje je zateklo baš sve; velike i male, lokalne i globalne gastro projekte, nama omiljeni Mali plac se vraća u centar Zagreba. Od ove srijede, 10. lipnja, od 15 h do 18 h, u Branimir mingle mallu potražite fine lokalne sezonske namirnice hrvatskih proizvođača.

Iako je u vrijeme krize Mali plac pronašao način te ostao uz sve svoje vjerne kupce putem online web aplikacije za narudžbu hrane do doma, od ovog je tjedna odlučio vratiti se na svoje staro mjesto susreta uživo, u svježe preuređeni Branimir mingle mall. S obzirom na to da dolazi vrijeme trešanja i višanja računajte sa sočnim plodovima lokalnih OPG-ovaca, a najavljeni su i najfiniji kozji sirevi, med od creske kadulje, zeleno lisnato povrće, mlada mrkvica, bazgin sok i još mnogo zdravog i sezonskog.

Uz ovaj termin susreta s Malim placom u Branimircu, zakazana su još tri na istoj lokaciji; 17. i 24. lipnja te 1. srpnja. Organizatori su ovim putem poručili: Nastavljamo s našim tjednim maloplacnim događanjima u Branimir mingle mallu i svi zajedno korak po korak krećemo se u nekom prirodnom, dobrom i kreativnom smjeru. Sretno i dobro nam došli!

Više informacija potražite ovdje.