Mala Radnja Dizajna već godinama oduševljava kreativnošću, od must-have torbi, majica, čarapa, šalica, do njihovih dovitljivih citata. Sada imaju novi projekt u koji smo se zaljubili na prvu

Velika je šansa da ćete u tramvaju istog trena prepoznati zanimljive ruksake i torbe koje dolaze i tvornice Male Radnje Dizajna. Black Swan ili Owl, dapače, vjerojatno vidite i sa sto metara.

MANDVAL Hat Backpack Green Mala Radnja Dizajna

Kroz godine su proširili svoju ponudu na razne aksesoare, od kojih su nam favorit limitirana serija dozera sapuna s “Pjeni se sapun, nemoj i ti” porukom te hand-made Unicorngorgus zdjelice s natpisom “Bit ću bucka i živo mi se fućka”, i time poprilično utemeljili svoj status jednog od najinovativnijih domaćih kreativaca.

Mala Radnja Dizajna Unigorgus zdjelica

Glavni alkemičari ove stvaralačke radionice, Vjeko Mandić i Tomislav Grgić, već nas skoro deset godina uveseljavaju svojim kolekcijama, a sada su, usudit ćemo se reći, nadmašili i sami sebe – prekrasnim unikatnim hat ruksakom s uzorkom trokutića, kojim su najavili potpuno novi projekt.

“Mandval je naša podmarka koja će od jeseni 2022. godine zaživjeti kao samostalan projekt. Osim torbi i ruksaka, Mandval donosi i odjeću koju kao i torbe prati odvažnost i karakter. Uskoro kreće naša nova priča”, najavljuju iz Male Radnje Dizajna, dodavši da će priča koju donosi Mandval biti pomalo drska – jedva čekamo!

MANDVAL Hat Backpack Black. Mala Radnja Dizajna

U međuvremenu su pokrenuli i Instagram profil na kojem možete pratiti novosti – što bi bilo dobro s obzirom na to da se sve umotvorine ove kreativne radionice rasprodaju, a čini nam se da ova neće biti iznimka.

MANDVAL Hat Backpack Pink, Mala Radnja Dizajna

 

Foto: Mala Radnja Dizajna