Boho, steampunk, royal, nature, romantic…sve su to imena kolekcija Majinih Sretnih knjiga, kako ih iz milja zove.

Kao novinar i pisac, Maja obožava pisati i zapisivati te je zato odlučila krenuti stvarati unikatne kolekcije dnevnika, rokovnika, journala koji na prvu podsjećaju na knjigu, ali onu koju i vi kao korisnik imate priliku ispuniti. Njezin brend pod imenom Junk Journals objedinjuje „knjige“ koje možete koristiti kao bilježnice, kuharice, fotoalbume, planere, dnevnike putovanja ili planova. Dnevnike izrađuje iz starih knjiga, stranica knjiga i obojenog papira za različite prigode. Igra se različitim teksturama i tekstilom, istražuje tehnike izrade te uvijek ima na da knjige trebaju biti korisne, a ne samo ukrasi na policama.

Kao novinar i pisac znam koliko ponekad može biti teško odvojiti se od loših stvari koje nas okružuju i pronaći naš unutarnji mir. Pregledavanje prekrasnih stranica „Junk Journala“ je umirujuće, ali potičem vas da ih koristite i za pisanje. Volim reći da su svi moji dnevnici nedovršeni proizvodi. Sretne knjige postaju gotove nakon što ispunite stranice svojim mislima, sjećanjima, fotografijama i mnogim drugim stvarima koje vam toliko znače.”

Više o Junk Journals i kako ih naručiti potražite ovdje, a od rujna vas očekuju i radionice s Majom na adresi Palmotićeva 64 gdje se nalazi studio Palm64. Svi zainteresirani već sada se mogu javiti na info@palm64.com.