Zvjezdani par koji voli izazivati reakcije sada najavljuje i zajednički filmski projekt – uskoro stiže stoner naslov Good Mourning

Oduvijek su postojali oni slavni parovi koji svojim romansama podižu obrve i pružaju temu za razgovor. Sjetimo se samo Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona s bočicama vlastite krvi oko glave na crvenom tepihu. S druge strane, postoje i oni zvjezdani parovi koji su razdoblje svojih romantičnih veza zabilježili i na ekranima. U toj kategoriji na pamet nam odmah pada Bennifer 1.0. i sada već (iz krivih razloga) kultni film Gigli. Naposljetku, postoje i oni parovi koji spojaju sve nabrojeno, a izgleda da su danas to Machine Gun Kelly i Megan Fox koji, osim što redovito iznenađuju svojim izgledom i performansima na eventima, sada najavljuju i film u kojem oboje glume.

Stiže još jedan stoner klasik?

Machine Gun Kelly je prije nekoliko dana objavio trailer za komediju Good Mourning koju je djelomično napisao i režirao, a u kojoj se pojavljuje i kao glavna zvijezda. U glumačku postavu ubraja se, nimalo šokantno, i njegova zaručnica Megan Fox. Iako bismo na prvu očekivali da će ona preuzeti ulogu njegove romantične partnerice u filmu, tu je ulogu dobila glumica Becky G. Što se tiče sadržaja, film prati glumca Londona Clasha koji pokušava dešifrirati poruku od djevojke, a na putu prema otkrivenju istine susreće brojne likove od kojih je jedan i Pete Davidson koji u filmu ima cameo ulogu. Trailer potvrđuje da ovaj novi naslov koji dolazi za manje od mjesec dana donosi kaotičnu atmosferu, puno akcije i klasičnih filmskih nesporazuma, a evo i kako izgleda!

 

Foto: Emma McIntyre/Getty Images/ YouTube