U svijetu gdje se moda stapa s identitetom, a stil postaje izraz individualnosti, jedan regionalni brend naočala uspio je očarati trendseterice i osvojiti srca modnih entuzijastkinja diljem regije. 

Radi se o novom brendu, LUENE, čija je začetnica srpska influencerica Ena Luna. Ovaj brend nosi sa sobom priču o viziji koja ide dalje od uobičajenog, o hrabrosti istraživanja novih granica stila i osjećaja luksuza u svakodnevnim trenucima.

Ako pratite Enu barem neko vrijeme, shvatit ćete  da je LUENE više od običnog brenda naočala – to je odraz Enine strasti za modom i želje da ostvari nešto više.

LUENE naočale su svojevrsni spoj vječne klasične estetike s odvažnim, upadljivim detaljima koji svaki model čine posebnim. Svaki par ovih naočala pripovijeda priču o izražavanju vlastite autentičnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luene (@luene.rs)

A osim što njima možete izraziti svoju individualnost, ono što je također zanimljivo je da su svi modeli unisex, pa tako daju savršenu dozu ženstvene elegancije i muške energije. 

Trenutno su u ponudi pet modela naočala – Amaris, Ayla, Diana, Luna i Nikini, a svaki od modela nosi svoju energiju i priču – od klasične elegancije koju pružaju modeli Diana i Nikini, do odvažnosti koju ćete pronaći u modelu Ayla.

Ono što čini LUENE posebnim je i sposobnost da pruži osjećaj luksuza, a istovremeno omogući slobodu izražavanja. Rezultat? Iako je na tržištu tek nekoliko tjedana, već je osvojio srca i poglede trendsettera, pa tako i nas.

Cijelu ponudu LUENE brenda možete pogledati na njihovoj službenoj stranici ili Instagram profilu.

 

Foto: Luene.rs, Ena Luna Instagram