Koliko god je ružičasta trenutno hit u svijetu mode, možda nikome ne stoji toliko dobro kao originalnoj kraljici ove nijanse – Elle Woods, odnosno Reese Witherspoon. Da je s razlogom i dalje povezujemo s ružičastom bojom, dokazala je na premijeri svog novog filma Where the Crawdads Sing

Barbiecore je stvaran. Nakon što je trend započeo Valentino sa svojom ružičastom kolekcijom, opsesija ovom bojom ne jenjava. Lizzo, Kim i Khloe Kardashian, Megan Fox, Hailey Bieber i, naravno, Margot Robbie koja će slavnu lutku i utjeloviti u filmu, samo su neke od zvijezda koje su uskočile na Barbiecore trendi vlak. Nakon brojnih outfita inspiriranih Barbie estetikom, nas je nekako najviše razveselio najnoviji look originalne kraljice ove nijanse. Reese Witherspoon se ranije ovoga tjedna na premijeri novog filmskog naslova iza kojeg stoji kao producentica, pojavila u šarmantnoj ružičastoj haljini dizajnerice Emilie Wickstead, koju je uparila sa zlatnim Aquazzura sandalama. Sviđa nam se i svježi beauty look koji kao da još više briše godine s lica ove omiljene holivudske glumice.

Female-led priče

Novi film je baziran na bestselleru autorice Delie Owens iz 2018. godine, a izlazi za nekoliko dana. U glavnoj ulozi gledat ćemo Daisy Edgar-Jones, glumicu koju najviše pamtimo iz odlične serije Normalni ljudi, nakon koje je zaredala nekoliko odličnih glumačkih uloga. Radnja filma prati priču mlade žene koja, nakon niza neočekivanih događaja postaje glavna osumnjičena za nasilni zločin koji uključuje čovjeka s kojim je nekoć bila u romantičnom odnosu. Film je režirala Olivia Newman, a iza novog naslova stoji producentska kuća Reese Witherspoon pod nazivom Hello Sunshine koja je fokusirana na autentične priče žena i – o ženama. Bravo za Reese kojoj više ne treba bend and snap savjet, ali jedva čekamo što nam novo sprema u trećem nastavku Plavuše s Harvarda koji bi trebao doći sljedeće godine! Dok čekamo nove pustolovine Elle Woods, evo uzbudljivog trailera za film Where the Crawdads Sing.

 

Foto: Theo Wargo/ Getty Images/ YouTube