Održana je ovogodišnja internacionalna Guggenheim Gala pod sponzorstvom francuske modne kuće Dior, u čijem je blistavom odijelu tom prilikom na pozornici zasjala i pjevačica Lorde

Ovaj event koji za cilj ima prikupljanje sredstava prikupio je na jednom mjestu i brojna poznata imena koja su proslavila 60 godina ovog prepoznatljivog arhitektonskog remek-djela, ali i rad Marie Grazie Chiuri. Među njima bila je i pjevačica Lorde, koja je na pozornici, osim svojim akustičnim glazbenim nastupom, osvojila i modnim odabirom. Pojavila se u savršeno krojenom Dior blještavom odijelu koje je bilo u suprotnosti s njezinim pomalo skrivenim karakterom. Ovim outfitom pridružila se i brojnim drugim zvijezdama koje su ove sezone odabrale blještave toalete. Sjajno odijelo upotpunila je detaljem mašne u pletenoj kosi, dok je ostatak looka bio poprilično jednostavan.

lorde

Prije samog nastupa, Lorde je prošetala i crvenim tepihom u još jednom Dior izdanju. Prigušeno narančasta haljina bez naramenica bila je odličan izbor za ovu pjevačicu koja je svoju umjetničku prirodu još jednom dokazala omotavši svoju dugu kosu oko vrata poput šala i tako stvorila svojevrsnu zamjenu klasičnom modnom dodatku. Osim ove novozelandske zvijezde, na eventu su se pojavile i Maya Hawke, Camila Coelho, Kat Graham i mnogi drugi.

lorde

Lorde u Hrvatskoj

Lorde na ljeto stiže i u Hrvatsku, kada će nastupiti na sasvim posebnoj lokaciji – šibenskoj tvrđavi. Koncert je nažalost rasprodan u rekordnom roku, pa ako niste uspjeli ugrabiti kartu, preporučamo utjehu u obliku preslušavanja njenog novog albuma Solar Power.

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty