Ovoga smo tjedna zbog dvije dodjele filmskih nagrada imali priliku vidjeti veliki broj zanimljivih outfita, a sada na popis najbolje odjevenih dodajemo i Anne Hathaway, koja je sinoć na premijeri nove serije WeCrashed u Los Angelesu očarala u plavoj haljini s izrezima

Dobitnici Oscara Anne Hathaway i Jared Leto na svjetsku premijeru svoje nove serije WeCrashed donijeli su dašak svježeg glamura. To se posebice može reći za omiljenu glumicu koju znamo iz filmskih naslova kao što su Princezini dnevnici, Interstellar i Oceanovih 8 (a sjećate li se da je svojevremeno glumila i Ženu mačku?). Poznata zvijezda za ovu je priliku odabrala asimetričnu i osvježavajuće plavu David Koma haljinu s crnim topom i popularnim izrezima, a čini nam se kao da nikad nije izgledala bolje. Outfit je upotpunila crnim detaljima, a Jared Leto je nastavio svoj niz Gucci izdanja, ovoga puta u svjetlucavom odijelu i crvenim cipelama. Ništa manje od njega sada više niti ne očekujemo.

Tko bi gori…

Prije nekoliko dana Hathaway-Leto tandem pojavio se i na premijeri u Teksasu, gdje je glumica još jednom zabljesnula, ovoga puta doslovno i to u metaliziranoj haljini modne kuće Versace uz dodatak jednako tako svjetlucave mini-torbice.

Ovaj glumački par u novoj seriji WeCrashed utjelovljuje bračne partnere i vođe nekoć jako uspješne tvrtke koja je brzo od vrha došla do – dna. Rebekah i Adam Neumann pokrenuli su tvrtku WeWork koja se bavila najmom coworking prostora. Vrlo brzo prepoznat je potencijal te su mnogi investirali u ovaj startup koji je u manje od desetljeća postao globalni brend vrijedan skoro 50 milijardi dolara. Ipak, pohlepa i nesmotrenost kaotičnih pojedinaca na vrhu tvrtke doveli su do značajnog pada njene vrijednosti. Ova serija prema istinitim događajima prikazuje fascinantan poslovni pothvat kroz perspektivu bračnog para koji se tijekom profesionalnih izazova susreo i s onim privatnim. Prve tri epizode stigle su na Apple TV, a novi nastavci dolazit će svakoga petka do 22. travnja.

 

Foto: Amy Sussman/ Frazer Harrison/ Rich Fury/ Getty Images/ YouTube