Iako nas Zara Home uvijek osvoji divnim novitetima za dom, recentna ljetna kolekcija posebno nas je oduševila. Naime, radi se o kuhinjskim detaljima koji su inspirirani razigranom mediteranskom estetikom s plavom i zelenom bojom kao lajtmotivima.

Plava boja evocira slike kristalno čistog mora i vedrog ljetnog neba, unoseći svježinu i mir u svaki prostor, a naravno – tu su i neizbježni detalji od ratana koji će se idealno uklopiti u ljetnu estetiku, dodajući interijeru prirodnu toplinu i teksturu.

Već na prvi pogled za oko su nam zapeli izrazito lijepi setovi pribora za jelo. Ovi setovi, s elegantnim linijama i uzorcima, savršeno balansiraju između funkcionalnosti i estetike. Uz pribor, jednaku pozornost privlače tanjuri i zdjelice čiji dizajn također kombinira minimalističku eleganciju s vibrantnim koloritom i suptilnim detaljima.

Zanimljiva sinergija minimalizma i boja u kombinaciji sa suptilnim detaljima donijela je još detalja koje smo odmah poželjeli. Primjerice, podmetači za jelo od ratana, elegantne kuhinjske daske koje su dovoljno lijepe da se koriste i kao dekorativni elementi te kuhinjske krpe koje unose vedrinu u svaki kuhinjski zadatak – samo su neki od praktičnih i estetičnih detalja iz nove kolekcije.

Pladanj (38,99 eura)
Postolje za voće (48,99 eura)

Stoga, želite li svoju kuhinju pretvoriti u šarmantnu mediteransku oazu, cijelu kolekciju potražite na linku, a u nastavku detalje koji su se već pronašli u našoj shopping košarici!

Čaše (5,85 eura – 8,99 eura)
Set pribora za jelo (29,99 eura)

Daske (10,99 eura – 29,99 eura)
Tanjur (10,99 eura)
Kuhinjska krpa (8,99 eura)
Šalica (8,99 eura)
Zdjela (4,99 eura)
Podložak (10,99 eura)
Vrč (34,99 eura)

Foto: Zara Home