Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da su upravo detalji ono nešto što u najvećoj mjeri transformira prostor. Potaknuti time, zavirili smo u ponudu domaćih brendova koji se bave izradom keramičkih detalja, ali s fokusom na mediteransku estetiku koja u dom unosi elemente topline i autentičnosti!

Inspirirani prirodom, morem i ostalim mediteranskim motivima, keramičke šalice koje smo izdvojili savršeno će se uklopiti u vaš interijer njegujete li i sami takav stil. Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealnih noviteta, u nastavku izdvajamo nekoliko domaćih brendova s detaljima koji su nam odmah zapeli za oko!

Kat’s Clay studio

Kat’s Clay ima predivne keramičke detalje u vidu posuđa, odnosno šalica, ali može se kupiti i nakit. Međutim, mi ovaj put glasamo za neodoljive šalice koje dolaze s prikladnim motivima voća i ostalih detalja poput prugica koje nas neodoljivo asociraju na Mediteran.

Terra Ceramica

Terra Ceramica jedan je od najposebnijih domaćih brendova koji nas uvijek iznova oduševi minimalističkom estetikom s pomakom. Specifični i drukčiji, Terra Ceramica detalji upotpunit će vaš dom na jedinstven način, a ako bismo morali birati aktualne favorite, to bi definitivno bile šalice s motivima malih riba iz kojih možemo zamisliti ispijanje jutarnje kave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Radic (@terraceramica)

GVG / Gala voli Gretu

Pročišćeni i specifični, keramički detalji s GVG potpisom posebno su nas oduševili. Iako možda na prvi pogled ne djeluju mediteranski, mogu se pronaći elementi spomenute estetike i savršeno uklopiti u rustikalno, morsko uređenje doma. Primjerice, posuđe s prugicama ili pak jednobojne varijante u nježnim pastelnim tonovima – naša su preporuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filipa Sorko (@chiacups.studio)

Chia Cups

Za preslatke točkaste šalice sigurni ste čuli, ali osim uobičajene crno-bijele varijante, za potrebe mediteranskog stila radije biramo varijante u plavoj boji. Ima nešto posebno u ovoj nijansi što asocira na ljeto, stoga, želite li već sad na svom balkonu kreirati ljetni ugođaj, ispijanje najdražih napitaka iz ovih šalica u tome će zasigurno pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filipa Sorko (@chiacups.studio)

Foto: Instagram / @katsclaystudio