Stiglo je (konačno!) toplo vrijeme, a s njim i više druženja, pića, hrane i sportskih aktivnosti koji nas vjerojatno zabetoniraju za krevet nedjeljom. Srećom za nas, Netflix donosi spas! Evo novih sezona omiljenih serija

Ljeto je skoro stiglo, što znači puno dugih vinskih pikničkih subota u parku – i puno kasnijih mamurnih nedjelja sklupčanih u krevetu, nepomično zureći u Netflix serije. Srećom za sve nas, čitav novi paket opcija pojavljuje se na streaming usluzi 1. lipnja; pogledajte sve preporuke u nastavku.

Feel Good: 2. sezona (4. lipnja)

Nova sezona ove jednostavne, a simpatične dramedije prati komičarku Mae (Mae Martin) dok pokušava popraviti vezu s djevojkom i nakon recidiva konačno raskrstiti s problemima u prošlosti. Riječ je o autobiografskoj seriji koja je pokupila brojne pohvale zbog inteligentnog i pomalo dirljivog prikaza svakodnevne borbe s ovisnošću i uspjehom u kreativnoj industriji.

Lupin: 2. sezona (11. lipnja)

Vraća se ovaj iznenađujući francuski hit s protagonistom Assaneom koji je sklopio značajna nova prijateljstva dok je bio u bijegu. Francuski glumac Omar Sy glumi Assanea Diopa, modernog lopova koji svoj život modelira prema ikoničnom “gospodinu provalniku” Mauricea Leblanca Arsènu Lupinu.

Workin’ Moms: 5. sezona (15. lipnja)

Ovu smo sezonu jedva dočekali. Šarmantan i duhovit kanadski sitcom, u kojem se nalazi šarolika skupina majki koje se trude upravljati poslom, obitelji, ljubavlju i prijateljstvom, naprosto morate pogledati, jer mnogima je na popisu za Netflix preporuke.

Too Hot to Handle: 2. sezona (23. lipnja)

Na egzotičnoj obali sastaju se i povezuju prekrasni samci. Ali, da bi osvojili glavnu nagradu od 100 000 američkih dolara, morat će se odreći seksa. Koliko postoji realityja koji se u potpunosti vrte oko toga da nema ostvarivanja kemije? Ovo je praktički jedina takva i ako ste osoba koja voli ovakav tip zabave, upalite Netflix i dajte ovome priliku.

Kim’s Convenience: 5. sezona (5. lipnja)

Peta i nažalost posljednja sezona ove obiteljske komedije koja prati korejsko-kanadsku obitelj Kim iz Toronta dok se kreću svakodnevnim životom, često je hvaljena zbog autentičnog i vrlo komičnog prikaza imigrantskih obitelji. Ako volite šašavi humor nalik “Modernoj obitelji”, ovo je za vas!

Foto: PR