Najpoželjnije gradske jurilice premium segmenta dostupne u ‘MINI 4 YOU’ ponudi već od 9,99 eura dnevno, bez početnih davanja i troškova održavanja

Legendarni MINI najprodavaniji je gradski automobil premium segmenta. Ove godine dolazi u ‘MINI 4 YOU’ vrsti financiranja, a kako je proslavio i svoj 61. rođendan ova posebna ponuda nije mogla stići u bolji trenutak. Bez početnih davanja, atraktivni uvjeti financiranja uz primamljive rate te bogati paketi opreme približit će vam MINI kao nikada do sad. 

Ponudom su obuhvaćeni MINI Cooper Go-Kart Edition s 3 vrata koji možete voziti već od 9,99 eura dnevno kao i MINI Cooper Go-Kart Edition s 5 vrata dostupan za 10,99 eura dnevno, dok je MINI Countryman Cooper D Race Edition dostupan već od 13,99 eura dnevno.

Uz kupnju ovih najpoželjnijih MINI modela dolazi i GRATIS prošireni servisni paket MINI SERVICE INCLUSIVE PLUS u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, što je dodatni razlog da što prije posjetite Tomić & Co. prodajne salone.

Kako biste bili bez dodatnih briga radi održavanja vozila ova jedinstvena ponuda osim detaljnog pregleda automobila uključuje i uljni servis, kao i servis filtera zraka motora, kabine, goriva, svjećica motora, ulja u kočnicama, ali i servis prednjih i zadnjih kočnica, kuplunga te zamjenu metlica brisača.

MINI Cooper Go-Kart Edition koji pruža poseban osjećaj Go-Kart vožnje ili Mini Countryman Cooper D Race Edition s kojim ste spremni za avanturu cijele obitelji, dostupniji su nego ikad prije i učinit će vašu 2020. godinu uzbudljivijom. 

Za dodatan osjećaj adrenalina te potpuno novi užitak vožnje odaberite MINI Countryman, neustrašivog avanturista iz obitelji MINI. Countryman ima moćni motor i opcijski ALL4 pogon na sva četiri kotača što će vam omogućiti uživanje u vožnjama po gradu ili planinskim putevima bez ikakvog napora. Zahvaljujući prostranoj i svestranoj unutrašnjosti s pet sjedala i velikom prtljažniku imate dovoljno prostora za pet osoba, prtljagu i sve uspomene s putovanja.  

Osim toga, MINI Countryman opremljen je pametnim detaljima koje će vožnju učiniti još zabavnijom. Spajajući karakterističan izgled i muške proporcije s avanturističkim duhom, MINI Countryman je zaista ultimativan svestrani automobil koji ćete poželjeti voziti svaki dan. 

Stoga ne propustite velike uštede u posebnoj ‘MINI 4 YOU’ ponudi te sada s akcijskim cijenama i uz atraktivnu opremu doživite poznati MINI osjećaj zabave u vožnji. Posjetite Tomić & Co. prodajne salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi MINI omiljeni model – u posebno atraktivnoj ponudi koja se ne propušta! Više informacija potražite ovdje.