Za manje od tjedan dana na Netflixu ćemo gledati novi uzbudljiv triler, film s odličnom postavom glumaca i intrigantnom pričom; receptom za jako dobar film. O čemu se radi Obiteljski odmor je naglo prekinut kada dva stranca stignu noću, tražeći utočište od kibernetičkog napada koji iz minute u minutu postaje sve strašniji, prisiljavajući sve da se pomire sa svojim mjestom u svijetu koji se urušava. Ovo je osnova radnje filmaLeave the World Behind“.

Leave the World Behind

U ovom apokaliptičnom trileru nagrađivanog pisca i redatelja Sama Esmaila  likovi Amande (Julia Roberts) i njezina supruga Claya (Ethan Hawke), iznajmljuju luksuznu kuću za vikend sa svojom djecom, Archie (Charlie Evans) i Rose (Farrah Mackenzie).

Leave the World Behind

Njihov odmor ubrzo prestaje kada dva stranca; G.H. (Mahershala Ali) i njegova kći Ruth (Myha’la), stižu noću, noseći vijesti o misterioznom kibernetičkom napadu i tražeći utočište u kući za koju tvrde da je njihova.

Leave the World Behind

Dvije obitelji računaju s prijetećom katastrofom koja iz minute u minutu postaje sve strašnija, tjerajući sve da se pomire sa svojim mjestom u svijetu koji se urušava. Temeljen na romanu Rumaana Alama koji je nominiran za Nacionalnu književnu nagradu, film “Leave the World Behind” producirali su Esmail Corp, Red Om Films, a izvršnu produkciju potpisuje kompanija Higher Ground Productions. Pogledajte trailer, izgleda odlično!

Novi filmovi i serije stižu na streaming servise. Imamo vodič za SkyShowtime, HBO Max, Netflix

Fotografije: stillovi iz filma, Netflix Media Centre