Iako se ovaj kišni petak ne čini kao idealna situacija za „kruzanje“ po gradu, cure brenda The All su se pobrinule da ipak poželite izaći iz kuće.

Ovog su tjedna započele s novim KRUZ programom, a tim im povodom u goste dolazi talijanska kolekcionarka i istinska zaljubljenica u vintage  – Divna Ivić skrivena pod imenom Dee Vintage.

„Divna predano radi ovaj zanimljiv posao koji uključuje puno putovanja po raznim buvljacima i nepoznatim malim dućanima diljem svijeta, u kojima nalazi sjajne vintage komade koje će vam prezentirati kod nas.Deee vintage je vintage selekcija brendirane i sartorijalne odjeće i posebnih asesoara – od 60-ih do prve polovine 90-ih. Uz cijenjenu gošću Deee Vintage imate priliku pogledati i kupiti naš studio postav nakita THE ALL i torba i ruksaka 47“, poručile su cure ovim povodom koji će potrajati još danas do 20 h na adresi Preradovićeva 40.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE ALL (@the_all_studio)

Ističu i da je ovo način da svi zajedno izbjegnemo KRUZ po dućanima, podržimo male hrvatske proizvođače i produljimo životni vijek odjeći!