Pjevačica će na ceremoniji polaganja zakletve izvesti ”The Star-Spangled Banner”, a osim nje nastupit će i Jennifer Lopez te Justin Timberlake

Lady Gaga izvest će američku himnu za inauguraciju izabranog predsjednika Joea Bidena i izabrane potpredsjednice Kamale Harris 20. siječnja, izvijestio je u četvrtak ujutro Variety. Ova pjevačica i glumica bila je sve vrijeme glasna podrška Bidenu tijekom njegove predsjedničke kandidature. Redovito je bila vokalna oko svojih političkih stavova na društvenim mrežama, a potkraj kampanje mu se čak pridružila.

Stoga ne čudi da će se upravo ona smjestiti tijekom ceremonije polaganja zakletve na zapadnom pročelju američkog Capitola kako bi otpjevala ”The Star-Spangled Banner”. Ovo će biti drugi put da je Lady Gaga izvela pjesmu na velikom nacionalnom događanju, a prva je to bila njezina izvedba na Super Bowlu 2016. godine. Među ostalim potvrđenim zvjezdanim izvođačima su Justin Timberlake i Jennifer Lopez, a cijeli prigodni specijal vodit će omiljeni Tom Hanks.

 

Fotografija: Guliver Images