Prvo ovogodišnje izdanje Netokracijine konferencije Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition powered by A1 održat će se u utorak, 26. ožujka, u prostoru zagrebačkog Algebra LABa, Ilica 242 od 17 do 20:30 sati

Netokracija u suradnji s Algebra LABom i pod pokroviteljstvom A1 ove godine progovara o roditeljstvu digitalnog doba. Pod krilaticom #novioblikroditeljstva konferencija će obraditi teme kao što su: Online zajednice roditelja: Potrebno je (digitalno) selo da bismo odgojili dijete,  Majčinstvo kao inspiracija za biznis i Kako “preživjeti” rane dane majčinstva i vratiti se na posao  uz majke digitalne industrije poput: Manuele Šole, Ide Prester, Irene Orlović, Anite Cvetić Oreščanin, Diane Kobas Dešković, Sandre Simonović, Ivane Blažoti Mijoč, Sonje Švajhler i  Martine Friganović.

Na početku konferencije bit će predstavljeno istraživanje napravljeno u suradnji s istraživačkom  agencijom Hendal pod nazivom Kako koristimo digitalne alate za vrijeme rodiljnog i roditeljskog  dopusta za ostanak u tijeku s novostima u industriji?  Rezultati istraživanja pokazuju da se majke  aktivno informiraju o novostima unutar svoje tvrtke, ali i industrije za vrijeme rodiljnog i  roditeljskog dopusta, iako njihov angažman nakon rođenja djeteta postaje više pasivan. Više  detalja možete saznati iz prezentacije direktorice Hendala, Marijane Plovanić.  

Dok su roditelji na konferenciji, Algebra LAB će u sklopu svoje Digitalne akademije održati  besplatnu radionicu robotike i kodiranja za djecu od 6 do 12 godina.  Iako su mjesta za konferenciju i radionicu popunjena, organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave na listu čekanja i newsletter bazu kako biste sljedeći put bili prvi u redu za jednu od naših konferencija. Više informacija i obrazac za prijavu dostupni su na službenoj web stranici  konferencije Ladies of New Business: Moms (and Dads), a sve aktualnosti možete popratiti i na  Facebook događanju.