Brend Hunza G posljednji je najtraženiji Instagram brend. A onda je postao još popularniji, zahvaljujući ljepotici Rosie.

Dovoljno je reći kako je zbog Rosie Huntington Whiteley pao web shop brenda kupaćih kostima Hunza G. Brend koji je već postao dosta popularan među poznatim ljepoticama, blogericama i influencericama. Rosie ljetuje u Italiji, a svoje dane odmora odlučila je provesti upravo u ovom jednom traženom primjerku.

Radi o s jednodijelnom modelu u boji pijeska Hunza G u kojem se Rosie fotografirala za svoj Instagram čak dva puta. To je bilo dovoljno da ovaj brend doživi svjetsku slavu jer su sve žene pohrlile kupiti isti.

Zbog toga je stranica pala i uslijedila je isprika brenda na Instagramu, no to je bilo posve dovoljno da se svi (pa i mi) zainteresiraju o kakvim se još modelima kupaćih kostima radi. Hunza G ručno se izrađuju u Londonu, a specifični su zbog svoje strukture i materijala. Zaplovili smo i bespućima Hunza G profila i pronašli još nekoliko neodoljivih modela. Možete ih pronaći i ovdje: www.hunzag.com.

Foto: Instagram @hunza.g @rosiehw