Regionalna influencerica i poduzetnica Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao @imfashionbabe, predstavila je svoju novu kolekciju kupaćih kostima u kojima će se svaka žena osjećati ženstveno i samouvjereno. Morate vidjeti!

Moda u službi samopouzdanja

Brend Dunje Jovanović vodi se osjećajem samouvjerenosti koji želi prenijeti na svoju publiku, a to je jasno vidljivo i u novoj kolekciji kupaćih kostima koji su već postali predmet žudnje brojnih obožavateljica. Misao vodilja je osjećati se dobro u vlastitoj koži, a pritom nositi komade koji će tu samu misao – savršeno zaokružiti.

Za sve prilike i karaktere

Ljeto je i službeno počelo, a to znači samo jedno – treba nam kupaći kostim! Bez obzira na trendove, idealni su oni modeli u kojima je udobno i u kojima – lijepo izgledamo. Aktualna BÉBÉ SWIMWEAR kolekcija obuhvaća modele za različite tipove figura, karaktera i stilova, od klasičnih, bezvremenskih krojeva s neophodnim trendi twistom, preko rekonstruiranog sportskog bikinija pa sve do seksi monokinija.

Ovi komadi savršena su uniforma za vruće outdoor aktivnosti kao što su plivanje, sportovi na pijesku ili zabava pored bazena, ali i za ravnomjerno upijanje zraka sunca ispod suncobrana. Drugim riječima, hot girl summer sada stvarno može početi! Svi modeli ovih kupaćih kostima moći će se kupiti od subote, 2. srpnja u 19 h na službenom webshopu, a mi smo već u niskom startu!

 

Foto: PR