Kristen Stewart, trenutačno možda i najpopularnija glumica zbog utjelovljenja princeze Diane u filmu “Spencer”, najavila je poprilično drukčiji sljedeći projekt

Kristen Stewart je po svemu sudeći u u redu za nagradu za najbolju glumicu ove godine za svoju ulogu princeze Diane u Spenceru, ali glumica ima nešto sasvim drugačije (i jednako uzbudljivo) za svoje obožavatelje.

U profilu koji je nedavno objavio The New Yorker, zvijezda je oktkrila da se još jednom (nakon Sumraka) upušta u nadnaravno carstvo. Dakle, kako je objasnila, Stewart će početi loviti duhove. Točnije, ona iznosi prve planove za gay reality TV seriju o lovu na duhove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)

Na neimenovanoj seriji Kristen će raditi ni manje ni više nego sa svojom zaručnicom, scenaristicom Dylan Meyer, koja je pisala scenarij i za popularni Moxie.

Osim nje, i Kesha je nedavno najavila projekt kojim će istraživati nešto slično. Conjuring Kesha bi trebala biti premijerno prikazana sljedeće godine, a imaju isto veze s paranormalnim, “Tijekom svog života uvijek su me privlačili natprirodno i duhovno”, rekla je pjevačica.

“U ovom novom showu povest ću svoje prijatelje na neka od najtajanstvenijih paranormalnih žarišta da istraže sa mnom. Istražit ćemo velike životne misterije i nastojat ćemo uhvatiti nešto što nikad prije nije viđeno kamerom. Nadam se da ću pokazati da natprirodno nije samo stvar mitova i bajki”, dodala je u intervjuu. Je li paranormalno neki produžetak sve veće zaluđenosti zvijezda horoskopom?

Sve u svemu, iako se sinopsis Kristeninog showa uglavnom drži u tajnosti, Stewart je u intervjuu dala mali teaser. Objasnila je da je reality “paranormalna ludnica u queer prostoru”, s “naglašenom estetikom”. Jedino što se još zna je da će show uključivati bazene, mračne dnevne sobe iz 70-ih. Pa evo, samo na temelju toga – mi jedva čekamo!

 

Foto: Ana Sussman/Getty Images Entertainment via Getty Images