Domaća dizajnerica Kristina Burja poznata je po zagovaranju slow fashiona, a sada je svoju viziju odlučila proširiti na ostale gradove. Tako je Opatija dobila novu, nezaobilaznu modnu adresu – Krie Boutique Sur La Mer.

Već smo pisali o novoj kolekciji “Modifie Future” izrađenoj od materijala budućnosti koju je dizajnerica izbacila, a upravo su te, nove, ljetne komade mogli razgledati i svi prisutni na službenom otvorenju Krie Boutique Sur La Mer. 

Još jedna zanimljiva poveznica je i da je kampanja nove “Modifie Future” kolekcije snimana upravo u Opatiji, što je poslužilo kao sjajna uvertira za otvorenje butika.

Marijana Batinić, pjevačice Franka Batelić i Maja Bajamić, influencerica Ella Dvornik, glumica Ana Begić Tahiri, spisateljica Emina Pršić, egipatska glumica i influencerica Nesrin Sanad samo je dio domaćih fashionistica koje su došle podržati otvaranje Krie Boutique Sur La Mera.

Na gala večeri, u prekrasnom ambijentu bezvremenske elegancije hotela Milenij, spojene s modom budućnosti koju prezentira Krie Design, uzvanici su doživjeli nezaboravno luksuzno iskustvo s dubokom porukom, koja će im sigurno ostati u lijepom sjećanju.

A da je održivost itekako privlačna i prioritet mnogima, dokazuje oduševljenje fashionistica Kvarnera dolaskom Krie Designa u njihov kraj.

 

Foto:  Zvonimir Ferina