Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje koja već godinama uspješno predstavlja svoje kolekcije diljem svijeta

“Protekle tri godine posvetila sam se jačanju i pozicioniranju samog brenda te razvijanju cijele priče o održivom razvoju u modnoj industriji koja mi je uistinu važna, a povezala me s Green Fashion Weekom koji promiče upravo te vrijednosti i ljudima iz branše diljem svijeta koji imaju isti cilj. Održala sam revije u Abu Dhabiju, LA, Las Vegasu, Dubaiju, Rimu, Milanu, ali nikada nisam zapostavila domaću publiku s kojom oduvijek imam poseban odnos.

Zahvalila bih se predivnim ženama koje prepoznaju moj dizajn i biraju ga za svaku prigodu. Zbog toga sve ima smisla.”- izjavila je etablirana dizajnerica Kristina Burja čije kreacije rado nosi i američka glumica i voditeljica Tyra Banks. Ovom prilikom najavila je i nadolazeću reviju koja će se održati krajem mjeseca u Portugalu. Ova modna oaza smještena u Gundulićevoj ulici oduševljava i zanimljivim interijerom koji stilski prati cijelu priču Krie Designa koja njeguje eleganciju, odvažnost i originalnost.