Kad je gotovo 13.000 ljudi složno oko toga da se radi o kremi koja daje rezultate koje je obećala, to je definitvno vijest za prenijeti

Nakon što je dugo godina na tronu najpopularnijih krema za okoločno područje bila Baebody Eye Gel krema, sad je čini se njezino mjesto zauzela jedna druga spasonosna bočica.

Ovog puta to je Retinol Correxion Line Smoothing AntiAging krema za podočnjake s retinolom iz RoC-a. Recenzije na Amazonu kažu kako ova krema uklanja tri znaka starenja očiju: podbuhlost, podočnjake i bore, dok iz brenda kažu kako je to zato jer ga pokreće čisti RoC Retinol i ekskluzivni mineralni kompleks. Štoviše, obećanje glasi da krema vidno pomlađuje osjetljivu kožu oko očiju i trenutno zaglađuje pojavu sitnih linija i bora, te će oči kontinuiranim korištenjem izgledati i 10 godina mlađe.

Iako zvuči kao već dosad stotine puta pročitano, recenzije na Amazonu su pune hvalospjeva ovoj kremi, te je čak 67 % njih kremi dalo čistu peticu s komentarima poput toga da se radi o “najboljoj kremi ikad”, “kremi koju će zauvijek korisiti”, “jasnim rezultatima” i slično. Važno je naglasiti da krema ne obećaje trenutne rezultate jer je to jednom rječju – nemoguće.

Borba s podočnjacima nije jednostavna

Štoviše, neka stanja kože je jedino moguće riješiti promjenom lifestylea, i naravno, operacijom. S obzirom na to da se radi kremi koja ipak donosi rezultate a cijena joj se kreće oko stotinjak kuna, svakako ulazi u naše favorit proizvode koje vrijedi isprobati, uz ostale koje smo već stavili na listu. No kako nisu svi proizvodi za sve, predlažemo i da bacite oko na našu veću listu proizvoda koji su mnogima pomogli u borbi protiv podočnjaka, i pronađite idealan za sebe.