Alexandria Ocasio-Cortez koristi kvalitetne proizvode, a među njima je i ovaj puder s odličnom pokrivenošću i brojnim nijansama

Ocasio-Cortez nema previše koraka u svojoj rutini. Riječ je o toniku, serumu s vitaminom C, hidratantnom kremom te SPF kremom sa zaštitnim faktorom 50. Sve je to otkrila u jednom od beauty videa za Vogue’s Beauty Secrets, a među njima smo pronašli, a onda i isprobali, odličan puder za koji je AOC rekla da je odličan i da ostane postojan i kada je u uredu preko 12 sati.

Rekla je da ne gravitira određenoj marki ili vrsti tonera, već je slučajno koristila dugotrajni puder Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, koji pruža umjereno pokrivanje i daje polumat izgled. A ono najvažnije – može se pohvaliti čak 24-satnom postojanošću.

Estee Lauder double-wear puder za lice

Riječ je o puderu koji će vam držati cijeloga dana, bez mirisa je, ne sadrži ulje i djeluje prirodno na vašoj koži – kao da naglašava vaš ten, a ne prekriva ga na način kao da ga “zagušuje”.

Još jedna pozitivna strana je ta da ima širok raspon nijansi s hladnim, neutralnim i toplom podtonovima, a uspješno odolijeva toplini i vlazi, pa čak i na dodire (osim ako volite “prčkati” po licu, nešto manje, no to valjda shvaćate).

Ovo je puder koji nećete osjetiti na licu i za vas je čak i ako preferirate BB i CC kreme jer ne ostavlja na koži sloj karakterističan za pudere. Ukupna ocjena: čista petica!