Prvi trailer za “House of Gucci” prikazuje sav sjaj, glamur i dramu koje će nadolazeći film Ridleyja Scotta zasigurno pružiti, a Lady Gaga i Adam Driver su fantastični

Još otkad je objavljena chic fotografija Lady Gage s Adamom Driverom uz potpis “Signora e signore Gucci” i prigodan hashtag #houseofgucci i izazvala reakciju obitelji Gucci i pratitelja, čekamo novosti ovog filma iz redateljske škrinjice Ridleya Scotta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Film, usredotočen na jednu od najpoznatijih obitelji iz svijeta mode, temelji se na knjizi Sare Gay Forden “Kuća Gucci: Senzacionalna priča o ubojstvu, ludilu, glamuru i pohlepi” te se fokusira na priču o tome kako je Patrizia Reggiani (Gaga), bivša supruga Maurizija Guccija (Drivera), planirala ubiti svog supruga, unuka poznatog modnog dizajnera Guccija Guccija. Riječ je o bogata tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i ubojstva, a drama će u konačnici ispitati što Gucci ime znači, koliko vrijedi i dokle će obitelj ići radi kontrole svoga statusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Gaga ima veliku odgovornost utjelovljenja Maurizijeve bivše supruge koja je osuđena za planiranje njegova ubojstva 1995. godine i bila iza rešetaka 18 godina, a zbog reakcija na fotografiju sa seta, kako obožavatelja koji nisu prestajali komentirati sve od njihovog stava do pletenog džempera i nakita iz 80-ih, tako i obitelji Gucci te kritike – ta razina odgovornosti još se povećala. Moramo komentirati da je talijanski naglasak već briljirala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by House Of Gucci (@theguccimovie)

Osim Gage i Drivera, tu su i druge poznate zvijezde, uključujući Ala Pacina, Jareda Leta, Salme Hayek i Jeremyja Ironsa. Popis zaokružuju Jack Huston, Reeve Carney, Camille Cottin, Eva Moore, Youssef Kerkour i Florence Andrews.

Kad stiže cijeli film? Tek krajem studenog, zbog čega vjerujemo da ćemo još dobiti nekoliko djelića jednog od najiščekivanijih filmova godine. A vjerojatno i reakcije Patrizije Gucci, koja je nakon prve najave filma još u travnju izjavila kako obitelj ne odobrava film i pomalo izvrijeđala i postav, i kostimografiju, i samu činjenicu da se film uopće snimio.

 

Foto: House of Gucci/Trailer