Iako možda nemate naviku, s vremena na vrijeme nije loše zaviriti na muški odjel omiljenih trgovina jer biste se mogli iznenaditi kakvi se odlični komadi ondje kriju. Naime, od razigranih košulja pa sve do chic blejzera, izbora ima puno i ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe!

Nama su za oko zapele fluidne košulje, koje su idealan odabir za sve toplije dane pred nama. Predlažemo da birate lagane teksture, primjerice lan, a volite li uzorke, odaberite modele s vibrantnim šarama koji se sjajno kombiniraju s kratkim hlačama ili suknjama. Osim košulja, odličnih ulova ima i kad su u pitanju jakne, pogotovo traper modeli koji su najdraža opcija kad je vrijeme još uvijek promjenjivo i prijelazno.

Zara košulja (39,95 eura)
Zara jakna (39,95 eura)

Što se tiče hlača, ne preporučujemo traperice, ali se zato mogu pronaći fora tzv. trenirka modeli, koji otvaraju mogućnosti raznim stylish kombinacijama. Odaberete model u upečatljivoj boji te ga upotpunite uskim crop topom – i za tren ćete zablistati u odvažnoj modnoj priči koja asocira na Y2K estetiku.

Advisory Board Crystals hlače (508 eura)

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku izdvajamo još nekoliko odličnih muških komada koje bez problema mogu nositi i žene!

Balmain blejzer (1.303 eura)
Mango košulja (49,99 eura)
Zara košulja (35,95 eura)
Zara torba (25,95 eura)
Reserved šešir (6,99 eura)
Zara košulja (35,95 eura)
Amiri jakne (3.160 eura)

 

Foto: Instagram, Reserved, Mango, Zara, Farfetch